Nieuw


22 Okt 01 - Griep... Heb van de gelegenheid maar meteen gebruik gemaakt om de site een beetje meer up-to-date te brengen...

31 Dec 00 - Op de valreep van 2000 toch nog een update. Ga naar hier voor een onthullende foto serie van Alyson Hannigan in het februarinummer van FHM UK. Hmm...

8 Jul 00 - Hmm... ik heb het tegenwoordig erg druk in het Werkelijke Leven, dus aan het updaten van mijn site kom ik nog maar nauwelijks toe. Het is nu dan toch eindelijk gelukt om weer wat updates te doen... Ga naar mijn TV sectie voor meer informatie over Buffy & Roswell.

30 Dec 99 - Ik heb nu ook een account bij PhotoPoint! Klik op het Photopoint logo om mijn foto albums te bekijken!

24 Oct 99 - Buffy komt nu op donderdag bij BBC 2 om 19.45 en op vrijdag bij Net5 om 19.35. De BBC laat elke zondagavond laat een ongeknipte herhaling zien van de donderdag ervoor. Zie verder mijn TV sectie.

1 Mei 99 - Buffy komt nu maar liefst 3x per week op TV. Dinsdag om 19.20 bij Net5, en woensdag en donderdag om 19.45 uur bij BBC2 wel om 19.20 uur. Meer over Buffy in mijn TV sectie.

1 Mar 99 - Vanaf dinsdag 2 maart komt Buffy the Vampire Slayer nu ook op het kersverse Net5, en wel om 19.20 uur. Meer hierover in mijn gloednieuwe TV sectie.

11 Feb 99 - Video Alarm!! Monique komt op 17 februari op TV, in het programma Kaap de Goede Hoop (RVU) in het item The Female Touch. Op Nederland 3 van 21.24-21.51 uur. Lees hier meer.

23 Jan 99 - Het nieuwe TV seizoen is weer in volle gang, met voor mij een geheel nieuwe favoriete show, Buffy the Vampire Slayer, elke woensdag om 19.45 uur op BBC2. Omdat mijn andere favoriet The X-files ook al op woensdag komt, ben ik nu dus gedwongen om de hele woensdagavond voor de buis te hangen... Meer over deze en andere shows in mijn gloednieuwe TV sectie.

7 Aug 98 - Mijn nichtje Monique Sommer heeft de Intermediair/TSM Business School wedstrijd 1998 gewonnen. Haar winnende essay vind je hier. Ter ere van haar overwinning heb ik besloten om haar op te nemen in mijn galerij van Heldinnen.

5 Jul 98 - Mensen die mijn site regelmatig bezoeken (zijn die er?), zullen hebben gemerkt dat het er nogal een zooitje is. Op dit moment heb ik niet zoveel tijd om de site te onderhouden. Dit wordt in de nabije toekomst hopelijk beter.

Ik ben druk bezig met het maken van de Web pages over mijn laatste vakantie in de nationale parken Padjelanta en Sarek in Zweeds Lapland. Totdat deze pagina's af zijn, hier alvast het verslag wat mijn tentgenoot Roel van deze reis heeft gemaakt.

2 augustus 1998

De plaatjes in de Mensen sectie laden nu sneller.

26 juli 1998

Artikelen over Monie in Intermediair en in Oce Bulletin toegevoegd.

20 juni 1998

Een nieuwe baan, een nieuwe ISP, een nieuwe site.


Home - Nieuw - Heldinnen - Mensen - Plaatsen - Dingen - Muziek - Index - Links