Reggie's Favoriete links

Deze pagina bevat links naar mijn tien meest favoriete pagina's op het World Wide Web van dit moment.

Klik hier voor een lijst met andere interessante links.


1) De wereld volgens Monie

Volgens Intermediair is Monique 'iemand die in de harde techniek haar mannetje staat, maar tegelijkertijd met bezieling wil werken aan de vermenselijking van techniek'. Mmm... raar dat ik daar zo weinig van merk (grapje, Moon). Voor diegenen die haar essay op de Intermediar website hebben gemist, is hier alsnog een kijkje in haar gedachtenwereld.

2) A Dent in the Tori Amos Net Universe

Ik weet niet hoeveel tijd Michael in deze site steekt, maar het moet een ongelofelijke hoeveelheid zijn! Dit is zowel de meest complete als meest actuele Tori site van dit moment. Teveel resources op deze site om op te noemen, en mocht je hier iets niet vinden, dan vindt je het wel op een van de sites waarnaar deze site verwijst.

3) Official Tori web site

De site van de 'Dent' heeft het allemaal, maar dit is wel de officiele site. Met een dagelijks audio/video verslag van Tori's wereldtournee.

4) Backpacking tours in Northern Sweden

5) Logica

De site van mijn werkgever :-) Qua opbouw, vormgeving en informatie overdracht is deze site werkelijk heeel erg goed.

6) Rugzaklopers

Dit stelletje malloten trekt er elke twee weken een weekend op uit om met tent en rugzak door de 'vrije natuur' te banjeren.... In Nederland... Het idee is zo absurd dat ik meteen lid van deze club geworden ben.

7) Hilleberg - The tent maker

Eindelijk heeft de maker van mijn tent een eigen website!

 8) The Last Ascent of Alison Hargreaves, door Greg Child

In 1995 kwam 's werelds beste vrouwelijke bergbeklimmer om bij de afdaling van de K2. Telkens als ik dit 'in memoriam' lees, bekruipt mij een onbedwingbaar verlangen om ook zulke bergen te kunnen beklimmen. Gelukkig heb ik hoogtevrees...

9) Into Thin Air, door Jon Krakauer

Hetzelfde, maar dan voor de Mount Everest. Overlevende Jon Krakauer vertelt wat er mis kan gaan bij een beklimming van de Mount Everest, als je even niet oplet of het even niet meezit.

10) Piano, The Movie, door Magnus Hjelstuen

Een hele mooie site van Magnus Hjelstuen over een van de meest ontroerende films die ik ooit heb gezien.


 Ook de moeite waard...


Home - Nieuw - Heldinnen - Mensen - Plaatsen - Dingen - Muziek - Index - Links


Laatste wijziging op : 12 juni 2000.